01/03/2016

Jangan Jadi Rafizi Bebal - #SayaHanyaBergurau


 

Inilah Rafizi Ramli. Semakin ligat menabur fitnah dan kita tidak menyangka sama sekali bahawa dalam usianya yang begitu muda beliau dilihat begitu seronok dan bergembira merekayasakan berbaga-bagai fitnah 

Kini beliau terus meneruskan serangan fitnah terhadap Perdana Menteri,Najib Razak. Barangkali Rafizi juga mengharapkan Perdana Menteri akan melepaskan jawatan sebagaimana beliau berjaya membunuh politik Shahrizat Jalil dengan persepsi dan fitnahnya.


Beliau bagaikan langsung tidak takut dengan dosa dan hanya kerana memikirkan kepentingan parti politik yang beliau dokong serta perjuangkan,beliau sudah tidak ada rasa sifat malu dan takut dengan segala dosa-dosa fitnah yang dilemparkan malah beliau dilihat semakin hari sudah menjadikan fitnah adalah makanan seharian yang menjadi darah dagingnya. 

Sebab itu kita mohon supaya jangan ada sesiapa yang mencontohi sikap dan perbuatan Rafizi.

K7L : Hari ini entah apa yang dia fitnah.. 

2 ulasan:

  1. Lapiji sotong ni munafik. DIa rasa seronok dgn ckp bohong. Menipu adalah sbhgian dr makan minumnya.. politik longkang mcm ni ka nk follow?

    org menipu mcm ni lama2 jd perompak pencuri. Nasib baik dia bukan menteri.. lg xboleh harap kalau asyik menipu mcm ni!

    ReplyDelete
  2. Nak pilih PM mesti dari selatan tanah air.....apa faktanya..? Ini adalah FAKTA dan bukti sejarah... pulau pinang dan kedah dulu adalah satu negeri dibawah naungan sultan kedah.... bila Siam serang Kedah...sultan kedàh minta bantuan Inggeris Sir Francis Light akhirnya Pulau Pinang dipajak(serah) pada Inggeris.... kerabat inj jugak yg serah kan Singapura ke Lee Kwan Yu hasil tipu muslihat singapore terlepas dari naungan sultan johor.. 13 mei berlaku srmasa kerabat ini yg jadi PM....talibarut yahudi zionis ddngan agenda pluralist pun datang dari nrgeri ini suma rakyat dah tahu Aljuboori talibarut zionis....talibarut Syiah dan libralis pun dari utara negeri pun sama Mat Sabu... Tun Dollah Badwi PM tidooor saja 5 negeri jatuh ke pembangkang...Tun Dr M jadi PM 3 nrgeri jatuh ke pembangjang termasuklah nrgeri kelahiran PM tsb.... Tun Razak dan Tùn Hussain Onn dari selatan semua nrgeri di bawwah kjaan BN....najib mewarisi kepimpinan haprak Pak Lah dari 5 nrgeri jatuh ke pembangkang 2 negeri iaitu Perak dan Tgganu kembali ke BN... kepimpinan najib sedang bersihkan kroni2 haprak warisan tun dr M(utara) dari menghancurkan malaysia..... fakta ini sudah cukup menyatakan jika mslaysia nak aman makmur PM perlu dipilih dari selatan semenanjung.....klu ada yg x puashati buktikan fakta ini salah....!!

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk