24/03/2016

PAS Berterusan Menyerang DAP - Petanda BN Kekal Relevan!Hanya jauhari mengenal manikam. Semua orang tahu sepenggal mereka berkongsi bantal yang sama. Katil yang sama walaupun PAS hanya dapat tidur di bucu katil kerana bahagian tengah dikhaskan kepada PKR dan DAP.

Namun begitu kini PAS yang masih diterajui oleh Datuk Seri Abdul Hadi Awang telahmenyeru umat Islam supaya bersatu menentang agenda politik yang diperjuangkan DAP dan menggagalkan usaha DAP yang berhasrat untuk memerintah negara ini.

DAP mempunyai cita-cita lebih besar daripada sekadar menguasai ekonomi, oleh itu hanya melalui penyatuan umat Islam sahaja mampu memastikan negara ini terus diperintah oleh orang Melayu.

Makan dengan ini juga memberi bukti Barisan Nasional yang diketuai oleh Presiden UMNO masih kekal relevan. Sudah tiada pilihan lain bagi memastikan DAP tidak mendapat kuasa iaitu kalahkan mereka.

Ingat! Pembangkang yang baik seperti PAS mampu membentuk Kerajaan yang baik. Jangan seperti DAP. Tuduh orang lain buat benda yang mereka tak buat tapi akhirnya mereka sendiri yang terdedah melakukan penyelewengan.

K7L : Tolak DAP Undi BN!..

1 ulasan:

 1. KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
  Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
  KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

  *angka ritual gaib singapura

  *angka ritual gaib hongkong

  *angka ritual gaib malyaisia

  *angka ritual gaib sidney

  *angka ritual gaib kuda lari.

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk