04/05/2016

Sarawak Negeri Bebas Tol! - Pembangkang Sengaja Kelirukan Rakyat Sarawak!
Bukan main lagi puak-puak pembangkang menyalak cerita pasal tol yang sudah tidak wujud dalam kamus hidup rakyat Sarawak. Bermula tahun baru 2016, operasi kutipan tol di Plaza Tol Jambatan Tun Salahuddin, Petrajaya menjadikan Sarawak sebuah negeri bebas tol sepenuhnya.

Pemansuhan rasmi tol ini telah disempurna oleh Ketua Menteri Datuk Patinggi Tan Sri Adenan Satem disaksikan kira-kira 15,000 rakyat yang membanjiri plaza tol ini bagi meraikan detik bersejarah tersebut awal tahun ini.

Janji Adenan Satem :


“Saya berani janji, selagi saya adalah Ketua Menteri, tidak akan ada tol di negeri ini termasuk Lebuhraya Pan Borneo Highway sepanjang lebih 1,000 kilometer (km)”

Jadi mana mungkin akan ada tol? Usahlah terpedaya dengan fitnah-fitnah pembangkang. Mereka semua ini penipu. Semua yang duduk bawah pemerintahan mereka akan ada masalah Tanah, Rumah mahal dan Air.

Orang Sarawak mesti sokong Barisan Nasional. Jangan jadi macam Selangor dan Pulau Pinang. Mereka menyesal tapi apa boleh buat? 

K7L : Saraawak harus jadi contoh kepada Semenanjung dan Sabah!.. Sokong Barisan Nasional untuk terus memacu Malaysia..

2 ulasan:

 1. KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
  Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
  KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

  *angka ritual gaib singapura

  *angka ritual gaib hongkong

  *angka ritual gaib malyaisia

  *angka ritual gaib sidney

  *angka ritual gaib kuda lari.

  ReplyDelete
 2. Cina babi dap...klu tak menipu bukan cina babi dap

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk