24/05/2016

Bekas Calon PKR Menentang PM Di Parlimen Pekan Sedang Sakit?Setiausaha Pengelola PKR / mantan Timb Ketua AMK Malaysia / Pengerusi JINGGA 13 sdr FARIZ MUSA terpaksa potong kaki -

Salam. Makluman sdra cikgu fariz (Jingga 13) terpaksa dipotong kaki kiri hingga ke lutut hari ini kerana kronik diabetes. doakan yg terbaik utk sahabat kita. 


Biarpun politik menjadikan kita semua musuh dan lawan, tidak beerti sesama manusia tidak boleh ada sifat kemanusiaan untuk bersimpati dan bersedih diatas kesakitan yang dialami oleh pihak lawan.

Sebelum ini Fariz Musa pernah melawan YAB Perdana Menteri dan kalah. Ini tidak bermakna dia tidak layak untuk mendapat doa daripada kami para penyokong UMNO dan Barisan Nasional.

Semoga kesihatan saudara Fariz Musa beransur baik. 

K7L : Kit Siang bila nak berhenti politik?..

1 ulasan:

  1. Berpolitiklah secara gentleman. Jangan tipu dan fitnah dan caci maki. Itulah pembangkang yg membina bukan membangkang buta tuli. Padahal diri sendiri tak tahu dan IQ zero.

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk