19/04/2018

YB Kepong Dari DAP Tidak Percaya Mahathir? - Part 2 #HarapanFitnah #HarapanPalsuTan Seng Giaw mengakui Ketua Pegawai Eksekutif 1MDB membuat banyak kesilapan, namun Seng Giew menegaskan perlu untuk mempunyai bukti sebelum menuduh seseorang bersalah.

“Apabila laporan Ketua Audit Negara keluar, saya baca banyak kali. Laporan itu disimpan di bawah OSA. CEO 1MDB buat banyak kesilapan. Kami minta untuk siasatan lanjut dijalankan untuk mengetahui perkara sebenar. Tetapi kita tidak boleh untuk kaitkan orang lain dan mengatakan orang tersebut bersalah, anda tidak boleh berbuat demikian. Mengikut undang-undang, bukti perlu dikemukakan, barulah kita tahu,” katanya.

Maka jawapan ini Mahathir tak terima dan mengikut sejarah, YB Kepong ini memang berhadapan dengan Mahathir sejak sekian lamanya. Inilah YB DAP yang telus dan profesional.

K7L : Apa lagi dia cakap?..tunggu lagi..

0 ulasan:

Post a comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk