08/04/2018

#KekalNajib Repot Kad Manifesto BN 2013 - Mahathir Takut Dengan Pencapaian Ini?


Umum tahu malam semalam BN telah melancarkan manifesto untuk PRU14. Dan untuk pengetahuan rakyat Malaysia. Janji-janji PRU13 telah tercapai sebanyak 99.4% daripada keseluruhan janji yang dibuat dahulu.Inilah dia yang Keris nak tekankan, bahawa Kerajaan Barisan Nasional merupakan satu kerajaan yang komited dan serius dalam menunaikan janji-janji yang diberikan. BN tidak mengamalkan konsep "Manifesto Bukan Janji" seperti Pakatan yang cakap sampai bulan dan bintang tapi nak capai memang mustahil.


BN juga bukan parti yang dah umum lepas itu buat mesyuarat kemudian umum lain pula untuk manifesto. Apa yang berlaku dengan Pakatan adalah mereka sendiri tidak faham kehendak masing-masing dan pertindihan idea.

Sangat berbeza dengan Barisan Nasional yang seia sekata dalam melaksanakan manifesto. Perbincangan dibuat daripada awal dan tidak berat sebelah. Inilah aspirasi TN50 yang BN bawa untuk masa depan anak-anak kita.

K7L : BN untuk Selangor!..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk