17/10/2017

Isu Pesta Arak - Exco PAS Selangor Sedia Letak Jawatan?


 

Isu Pesta Arak di Selangor sebenarnya tidak akan habis. Kerana kita tahu tahun depan pesta yang sama juga akan berulang dan pesta tersebut seperti menjadi pesta ulangtahun pula sehinggakan MB Selangor pun setuju dengan kelulusan PBT terhadap pesta tersebut.

Persoalan yang ingin Keris tekankan adalah tentang prinsip dan kedudukan 3 Exco Kerajaan Negeri Selangor daripada Parti PAS. Ketiga-tiga mereka yang ada portfolio dalam Kerajaan Negeri Selangor dikatakan tidak bersetuju dengan pesta arak tersebut.

Tetapi apakah bantahan mereka itu hanya sekadar menitip di tepian bibir sahaja untuk menjadi pemanis mulut rakyat Selangor? Jika tidak menyokong keputusan MB Selangor mengapa masih duduk semeja?

Atas alasan apa lagi mereka ingin kekal sebagai Exco Kerajaan Negeri jika suara mereka ditong-sampahkan? Kini kita masih menunggu samada Exco Kerajaan Negeri Selangor daripada PAS akan meletakkan jawatan mereka atau terus sokong MB Selangor.

K7L : Saari Sungib keluar sebab ada prinsip.. 3 Exco PAS?

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk