13/10/2017

Guan Eng Takut Nak Buat CEC - Bimbang Kalah?Ini bukan cerita baru. Ini semua cerita 4 tahun yang sudah. Satu Malaysia tahu tentang kegagalan DAP adakan mesyuarat CEC, ramai ahli DAP yang membantah pemilihan CEC yang diadakan sebelum ini. 

Persoalan yang perlu dijawaba adalah - Mengapa tidak buat awal sejak 2013 lagi? Mengapa tangguh dan tangguh sehingga dekat hendak PRU14 baru hendak buat? DAP sudah jadi parti haram lama sudah. Kalau ikut peraturan lama sudah DAP layak diharamkan.

Sama macam dua kes rasuah Guan Eng yang masih ada di mahkamah. Mengapa Guan Eng tidak mahu selesaikan segera? Mahu tunggu November 2017 baru hendak selesaikan kes rasuah? Kalau tidak bersalah dan yakin ada bukti untuk membebaskan diri sendiri, Guan Eng tidak perlu tunggu lama.

Alasan yang diberikan oleh Guan Eng di atas, satu lagi alasan yang memualkan dari Ketua Menteri DAP Pulau Pinang ini. Selepas alasan yang sama mengenai kes kilang haram, kes banjir dan isu kajian terowong.

Rakyat Pulau Pinang masih mahu terima lagi Ketua Menteri DAP yang kuat menipu ini? Dia asal Melaka, apa sudah tidak ada langsung ADUN anak jati Penang untuk jadi Ketua Menteri?

K7L : Pilih BN.. pasti Anak Jati jadi KM Penang.

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk