06/12/2012

@abby_abadi112 Sekarang Sebar Fitnah Bukan Dakwah?Subhanallah.. Tak tahu nak cakap apa sebenarnya lagi. Abby kata dia nak belajar dan mendalami Islam. Tapi Islam tak ajar sebar fitnah yang tak ada asas kak! Bawak mengucap dan bertaubatlah cepat.

Tuduhan kak Abby ni boleh memecahbelahkan ummah. Fikir sikit sebelum bersuara. Ya Allah, janganlah kau tutup pintu hatinya untuk menerima nur mu. Semoga dia tidak tergolong dalam orang-orang yang penuh kesesatan.

K7L : Ish..teruk sangat dah ni..

2 ulasan:

  1. Abby nie bangang, gila dan sesat - serentak, satu set. Sesuailah parti yang sesat kutip Abby. Tak boleh duduk diam. Semua sifat sifat syaitan ada dalam betina nie.

    ReplyDelete
  2. Semoga adalah lelaki yang sudi menjadikan dia ni isteri secepat mungkin. tambah teruk dah melalut dia ni. (aku tak nak walaupun quota ada lagi kosong. hehehe)

    GEMPAR!: Hari Jumaat akan jadi cuti hujung minggu seluruh negara di TENDANG TERAJANG

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk