05/12/2012

[Video] PKR Terdesak - Tikam Ahli Sendiri Untuk 'Cover' Selepas Pukul Orang Gombak?Ini cerita sebenarnya yang Keris terima dari Jawa Bernam. Memang Pemuda UMNO telah hadir untuk menghalau petualang bangsa dari mencemarkan kawasan Gombak Utara dari terus menabur fitnah. Memang tak nafikan sehingga ada yang sanggup berjalan kaki sejauh 2kilometer dari Pejabat UMNO Gombak Utara. Malah, Tamrin Ghaffar juga terpaksa menaiki motosikal kerana kebanjiran Pemuda UMNO yang berjaga disepanjang jalan.

Pada sejam pertama, tiada apa-apa yang berlaku. Pemuda UMNO hanyalah berkumpul diseberang jalan untuk menunggu kehadiran Anwar Ibrahim berceramah. Tiada acara baling batu, kelapa, kerusi dan pelbagai objek lagi. Semuanya masih dalam kawalan.

Sehinggalah ada tangan jahat dari kumpulan puak pakatan yang mulakan serangan baling batu ke atas Pemuda UMNO. Maka bermulalah episod siri serangan balas-membalas balingan batu sehingga ada yang cedera di pihak UMNO.Akhirnya polis telah dipanggil untuk mententeramkan keadaan namun tidak berkesan. Akibatnya, Unit Simpanan Persekutuan (FRU) terpaksa dipanggil untuk menghalang dua kumpulan ini dari terus bergaduh. Ucapan Anwar juga terganggu dan kadang-kadang tersangkut akibat dari tindakan Pemuda UMNO tersebut.

Tetapi 100 orang Pemuda UMNO berhadapan dengan 1000 penyokong pakatan termasuk yang diimport dari luar, tanda Pemuda UMNO semakin berani dan tidak gentar.

K7L : Orang Gombak tak suka Anwar..yang hadir ceramah Anwar pun import!..

2 ulasan:

  1. Kalau nak pertahankan pemimpin,xsalah tapi pertahankanlah PEMIMPIN YG BERAKHLAK bukan yang kuat menyalak,kuat nyonyottttt!
    Tujuh keturunan aku xmahu sokong pemimpin sebegini,Dia dh kaya raya sibodoh sokong pulak nak bagi kuasa>NAKKKKKKMAMPUSSSSS,nanti nyesal x sudah.

    ReplyDelete
  2. Pemuda gombak kita tgu lg klu bangsat ni dtg...kita bakar...dia kata smlm org gombak penakut...tgu PR..Pemuda gombak utara menanti ....lawan tetap lawan...anjing menyalak smlm mmg dasar israel..

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk