06/12/2012

Akhirnya Senator Ezam Akan Disaman Anwar?Wah! Hari itu bukan main lagi Anwar kutuk Perhimpunan Agung UMNO. Dasar bekas UMNO buangan memang macam itu. Entah-entah ucapan 'Anugerah Tuhan' yang Wan Azizah baca dulu mungkin Anwar sendiri karang kot? 

Kenyataan media Senator Ezam Mohd Nor. 

-Anwar kritik Perhimpunan Agung UMNO-


1. Saya sarankan Anwar berhenti melalak kritik dan perkecil perhimpunan agung UMNO. 

2. Beliau sepatutnya malu UMNO jauh lebih baik dari zamannya dahulu dan terlalu jauh lebih baik amalan demokrasi berbanding PKR yang amal demokerusi dan agih anak-beranak dan kroni. 

3. Perhimpunan 
UMNO hari ini lebih baik kerana tiada lagi pemimpin rakus kuasa seperti Anwar didalam UMNO.

4. Semasa perhimpunan UMNO zamannya, anwar gunakan perhimpunan untuk agenda peribadi.naikkan namanya dan benam pemimpin-pemimpin lain. Malah beliau atur sendiri perwakilan mana yang perlu dipilih berucap dan karang isi ucapan untuk tujuan tersebut.

5. Semasa saya setpol beliau saya yang diminta anwar untuk mengatur agenda jahat beliau itu dengan arahan langsung daripada Anwar.

Sekian. 

Ezam Mohd Nor. 
Dewan Negara. 
5dec2012

K7L : Pergh!..nak saman?..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk