02/01/2013

Gambar @NajibRazak Dibakar Ketika Pesta Ambang Tahun Baru Pakatan - Mereka Umpama Penganut Majusi!Gila! Inilah dia doktrin pembangkang kepada anak muda. Inilah dia ajaran PAS kepada orang muda dengan mengajar mereka menjadi puak anarki. Di malam tahun baru, mereka sambut dengan membakar gambar Perdana Menteri serta gambar pemimpin -pemimpin Barisan Nasional yang lain termasuk Timbalan Perdana Menteri.

Peliknya Rais Yatim pun kena bakar juga gambarnya. Inilah dia golongan yang mahu menerajui masa hadapan? Dengan menjadi pencetus kepada kehuru-haraan? Mahukah rakyat Malaysia dipimpin oleh anak-anak muda yang telah dipengaruhi dengan doktrin anarki pembangkang ini?


Bersorak dan menyanyi ketika api menyala. Lagak mereka umpama penganut majusi yang menyembah api. Mereka seperti tiada pedoman. Membakar gambar pemimpin negara sebenarnya tidak menunjukkan itu satu ideologi yang baik.

Mereka inilah yang gemar kepada kehancuran. Tahniah PAS dan PKR kerana lahirkan manusia yang suka kepada kehancuran. 

K7L : Gambar PM kena bakar..mereka dapat apa?...

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk