13/01/2013

Panas! Bodyguard Nik Aziz Bertumbuk Dengan Bodyguard Anwar?




Kejadian ini sebenarnya secara spontan, berlaku apabila Nik Aziz dan Anwar hadir serentak untuk masuk ke Stadium Merdeka. Apabila hadirnya kedua-dua tokoh pembangkang ini, penyokong dan bodyguard masing-masing mengawal.

Namun berlaku kejadian tolak menolak diantara penyokong kedua-dua pemimpin, dan kemudiannya mencetuskan aksi tumbuk menumbuk diantara satu sama lain. Mungkin disebabkan kesesakan yang amat sangat hingga ia mencetuskan aksi yang tidak di ingini.

baca cerita penuh di Kedah Ke KL


K7L : Gila betul!..

6 ulasan:

  1. Keris ni tumpul la.........dah la buta.....aku duk escort VIP tak pulak nampak....tapi yg pelik ada bendera UMno tepi nun....nak menipu biar cerdik sikit.......bodoh piang la hang nih...kalu hang delete komen aku nih..mmg hang ni bodoh tahap 9

    ReplyDelete
  2. wei 0852 yg bangang..
    tu gambar hiasan je la ngok..pigidah dok kat escort VIP la konon..aku dok melilau x jauh dr sana mmg dok dngar gaduh tu..nk begaduh ka nk betikam ka lantak korang la sbb melayu2 PR mmg tahap murtad dh pernagai diorg...

    ReplyDelete
  3. apa lancauu luu vip kepala but kauuu

    ReplyDelete
  4. woi keris.. lu dgar ja kn.. mna ley pkai lm kterangan mhkmah klau dgar smata2., kna tgok ngn mata kpala sndri la bro..
    klau stakat dgar ja., xpyah la nk statement y npk mcam lu yakin sgt ad bgaduh 2.. wat malu ja wei..

    ReplyDelete
  5. Wei anon bangang, klu video terang pun ckp besi macam mana nk percaya Pakatan Haram tu betul. Pengecut pasang body guard ada pistol, naik jet naik bas mewah, rakyat yg jd lembu di kerah berjalan kaki berdemo kunun 'kebangkitan lembu rakyat'.. pirahhh mabok..

    PRU13 rakyat majoriti akan ajar puak2 samseng bodoh sombong PR!! tumbangkan Pakatan Haram!!

    Hidup UMNO BN!! JANJI DITEPATI!!

    ReplyDelete
  6. jom undi PAS

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk