08/01/2013

Jasa Tun Mahathir Yang Anwar Ibrahim Takut!


1) Beliau merupakan individu yang menggerakkan negara Islam yang lain untuk membantu Bosnia & Herzogovinia ketika umat Islam disana disembelih oleh pengganas Serbia.


2) Beliau juga menghantar ratusan komando Malaysia yang dibawa masuk secara sulit ke Bosnia untuk membantu saudara seIslam ketika era pencerobohan dan pembunuhan beramai-ramai umat Islam di Bosnia ketika itu. "Kalau negara Arab ini tidak datang membantu, kita hantar sahaja askar kita," - Tun Mahathir.

3) Beliau berpakat dengan kerajaan Sultan Brunei menyediakan jumlah dana yang berjuta dollar untuk membeli senjata dan peluru anti kereta kebal untuk tentera Islam Bosnia.

4) Beliau pernah menangis ketika melawat Bunker yang menjadi pejabat Yasser Arafat di Palestine.


5) Beliau adalah pemimpin Islam yang Yasser Arafat hubungi meminta bantuan dan pertolongan ketika diserang oleh rejim zionis.

6) Beliau bertindak mempertaruhkan nyawa isterinya,Tun Dr Siti Hasmah menaiki pesawat ke Baghdad membawa bantuan kemanusiaan kepada umat Islam demi untuk melepaskan sekatan Amerika Syarikat.

7) Beliau digelar MahaFiraun dan beliau jugalah individu yang lantang mengutuk kekejaman Zionis ke atas umat Islam serta mempertahankan Islam dimata dunia.


8) Beliau adalah seorang pemimpin yang sentiasa berusaha keras, tidak hanya duduk berdoa tanpa bertindak.

9) Pernah suatu ketika saudara seIslam yang berlainan parti mendoakan kecelakaan untuknya. Tapi beliau diizin oleh Allah SWT masuk ke dalam KAABAH.

10) Beliau pernah ditembak dan mengorbankan jawatan tertinggi yang beliau ada bagi menyelamatkan umat Islam di Bosnia.

Malah beliau kini dianggap sebagai seorang pemimpin dunia yang berjaya meskipun memimpin sebuah negara yang kecil.

Beliau bukan hanya berjaya memerdekakan negaranya dari semua segi, tetapi berusaha memerdekakan negara-negara lain dari belenggu falsafah pembangunan yang dijana dari barat yang jelas muflis idealistiknya..

Siapa dia? Ya... dia lah...

TUN DR MAHATHIR BIN MOHAMAD, Bekas PERDANA MENTERI MALAYSIA dan manusia yang dihormati UMAT ISLAM dan PEMIMPIN ISLAM seluruh dunia .

Say ♥ dan TERIMA KASIH TUN DR MAHATHIR !

K7L : Pencetus perjuangan ku..

3 ulasan:

 1. The only one "TUN MAHATHIR MOHAMED" & Not the other one "ANWAR IBRAHIM"

  ReplyDelete
 2. Tolak Anwar dan pembangkang!!!

  ReplyDelete
 3. Terima Kasih TUN DR. MAHATHIR...
  Kau adalah Wira Bangsaku,
  Kau adalah Pemangkin Negaraku,
  Kau adalah Pejuang Agamaku,
  Dan Kau adalah Idolaku Untuk Terus Mempertahankan Kedaulatan, Bangsa Dan Agama Yang Tercinta!!!

  TERIMA KASIH TUN DR.MAHATHIR!!!
  Jasamu akan ku kenang hingga ke akhir hayat...  *BUDAK KEDAH*

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk