29/03/2012

Calon UMNO Lawan PAS Macam Lawan Nabi Muhammad? #PASerabutKeris pasti umat Islam di Malaysia tidak akan melupakan fatwa-fatwa songsang yang dikeluarkan oleh puak-puak PAS ketika pilihanraya yang lepas-lepas. Keratan akhabar diatas merupakan salah satu bukti kesesatan fahaman politik mereka yang kononnya berjuang diatas nama agama Islam. 

Bukan itu sahaja, masihkah pembaca ingat akan Fatwa Rusila yang membawa kepada tragedi Memali? Bagaimana pengaruh kata-kata oleh Hadi Awang membuatkan ramai terkorban? Apakah pembelaan yang setimpal diberikan oleh orang PAS kepada keluarga yang terkorban? Ditipu pula orang-orang yang mendengar ceramah mereka dengan mempermainkan status kematian pihak yang terkorban! 


Kini apakah rakyat Malaysia yang beragama Islam khususnya mahu bersama dengan golongan-golongan yang berdakyah politik songsang ini? Fikirlah..

K7L : Sehingga ke hari ini..misteri Tabung Memali masih menjadi igauan puak PAS..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk