21/11/2012

[Video Isu Tabung Memali Buktikan PAS Zalim? @realDrMAZA Boleh Buktikan?Keris nak tengok juga penyata kewangan PAS terhadap Tabung Memali. Itu 100% wang derma yang diberikan oleh rakyat Malaysia. Difahamkan ia untuk bantu ANAK-ANAK YATIM dan BALU kepada mereka yang telah meninggal dunia ketika peristiwa itu berlaku.

Cikgu Non yang merupakan bekas Exco Pemuda PAS Kedah sendiri yang mendedahkan dimana beliau juga merupakan guru kepada sekolah pondok di Memali. Dia yang mengakui rakyat Memali dipinggirkan pimpinan PAS Pusat. 

Jadi Harun Taib nak cakap apa? PAS Ulama Fulus? PAS lahirkan pemimpin yang menzalimi rakyat? Dr MAZA mungkin nak kemukakan bukti bahawa kisah Cikgu Non adalah benar? Berani atau tidak puak PAS berdepan dengan Cikgu Non dan rakyat Memali yang dikatakan telah dizalimi oleh PAS?

K7L : Kita tunggu dan lihat apakah semua persoalan ini dapat dijawab..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk