24/11/2012

Pemimpin PAS Klang Kantoi Hubungan Seks Dengan Kekasih Anak?Menurut Mahkota Dewa, gambar di atas melibatkan individu yang mempunyai jawatan di dalam PAS dan beliau juga adalah seorang bekas pendidik.

Kalaulah betul, pengikut- pengikut PAS di kawasan yang dimaksudkan perlu untuk menilaikan semula individu tersebut sebelum tersalah membuat pilihan. Keris tak tahu dan cuma dapat pun dari rakan blogger.

Tanya orang di Klang, sekarang tengah kecoh sampai anak si dalam gambar ini mengamuk. Khabarnya itu kekasih anak sendiri?

K7L : Gila la weyh.....PASeks ka?..

4 ulasan:

 1. bodoh punya blogger... tunjuk terang2 apa maw selindung2 & guna ayat play safe...

  ReplyDelete
 2. zaman ini,nak bagi org bodoh mcm kau berfikir...sedap2 kata org bodoh....puihhhh...saya klang mari..kita bagi tumbang kerajaan seks kuat,liwat kuat dan rakus drpd projek bersih kawasan rm48k ditukar jadi rm16k...gile babeng rakus sakau duit projek...lancaula pakatan rakyat!

  ReplyDelete
 3. ".. to love is to care, to care we must share..."
  get some and feel awesome at I AM GORGEOUS

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk