07/02/2013

PAS Kedah Halalkan Tarian Bogel?Keris sangka hanya Anwar saja yang mahu halalkan tarian bogel ni. Rupanya Pas pun sama juga. Apa nak buat, PKR dan Pas dah sehati sejiwa. Bila Anwar kata ini perkara kecik, takkan Pas nak bantah kot? Kenyataan Anwar boleh klik SINI. Menurut Mctheory :


Exco Kerajaan Negeri Kedah Abdul Ghani Ahmad menegaskan majlis sambutan Tahun Baru Cina anjuran ADUN PKR Kulim, Lim Soo Nee yang memaparkan penghibur wanita berpakaian seksi, tidak menyalahi mana-mana undang-undang di negeri itu.


Menurutnya, Enakmen Hiburan yang digunapakai di Kedah menetapkan cara berhibur orang Islam yang tertakluk kepada landasan tertentu manakala bukan Islam diberikan kelonggaran tertentu ketika mengadakan persembahan awam.

Ooo.. patut la sekarang ni pusat hiburan berlambak-lambak kat Kedah. Malah yang dok menari dalam pusat hiburan tu juga, umpama baju tak cukup kain. Patut la depa berani, rupanya kerajaan Kedah benarkan.

Memang la tak salah kalau dikira undang-undang perlembagaan. Tapi itu dah kira kurang sopan. Patutnya kerajaan negeri boleh nasihatkan PKR supaya kurangkan 'seksi' semasa persembahan. Naik terbeliak mata tok haji Pas tengok nanti.

Apakah dengan kenyataan ini, bermakna Pas Kedah sokong tarian seksi dikhayalak ramai?

K7L : Untuk undi..bogel pun tak apa..gila betul..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk