26/02/2013

Aneh! Batu Yang Boleh Hisap Rokok Ditemui!


Batu yang ditemukan oleh warga China bernama Luo Yuanshui dari Provinsi Fujian, sangat aneh. Batu itu boleh menghisap rokok sama seperti manusia.


Pada awalnya, penduduk menyangka bahawa batu berwarna coklat dengan bentuk yang tidak berstruktur itu adalah bongkahan batu biasa.

Namun batu itu boleh menghisap rokok hingga habis selama lima minit. Luo sempat cuba memberikan batu itu beberapa rokok yang dihidupkan dan ukuran yang berbeza. Dan batu seberat 2.2 kilogram itu terus menghisapnya hingga habis.Lelaki China itu menemukan batu perokok itu di Gunung Shangyou. Lou sendiri mengaku tidak sedar menemukan batu itu kerana dia hanya ingin mencari lubang untuk meletak rokoknya buat sementara.


Luo tak sedar memasukkan puntung rokoknya ke sebuah batu dan rokoknya mendadak habis seperti sedang dihisap. Luo mendemonstrasikan kehebatan batu itu didepan penduduk lain. Para penduduk yang mengunjungi kediaman Luo juga terkejut dengan keanehan batu misteri itu.

SUMBER: Dailymail

K7L : Kalau ikut hukum sains..mesti ada ruang rongga yang berupaya menyedut angin luar..(bekas pelajar Biologi???)

1 ulasan:

  1. Tak aneh langsung! China Doll hisap balak Abg Non sampai bengkok lagi aneh! Kah kah kah! Sampai skg tak berani bersumpah!

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk