25/02/2013

Nah! Nik Aziz Juga Binatang Sebab Dapat BR1M?Apa cer ni beb? Bila dia dapat tak apa pulak nak ambil? Ini bukti dia hanya pentingkan diri sendiri. Melarang ahli-ahli dengan memburuk-burukan penerima BR1M tapi dia ambil tak apa pula?


Video ini menajdi bukti bagaimana Nik Aziz menghina para penerima BR1M sebagai ayam dan lembu malahan orang PAS yang menerimanya turut terpalit sama. Sebagai seorang yang kononnya arif ilmu agama, mengapa mesti kata-kata penghinaan sebegitu digunakan?

Hanya kerana bantuan kerajaan dia sanggup menyatakan sebegitu rupa. Semoga Allah betulkan minda Nik Aziz dari terus ditenggelami sifat politiknya yang bertopengkan syaitan.

Kena ingat ya yang menerima wang BR1M adalah mereka yang berpendapatan rendah. Orang susah dapat duit terus disamakan dengan binatang. Jahanam punya orang tua!

K7L : Nak maki Keris?..baik maki Nik Aziz sebab dia maki orang susah boleh..

1 ulasan:

  1. http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2013/02/tg-nik-aziz-terima-br1m-pencacai-umno.html

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk