11/02/2013

Live! 15 Orang Sahaja Hadiri Ceramah Zuraida Dan Dolah Sani Di Kuala Langat?



Woohooo...Bertempat di Padang Awam Jalan Pusara Kg Sungai Buaya, Banting, Kuala Langat dengan ceramah bertajuk Selangkah ke Putrajaya. Haha! Namun begitu tak jadi selangkah tapi jadi sekosong pulak ceramah mereka. Haha!

Dikatakan lebih 70 orang sahaja yang datang namun sebenarnya selepas tolak unit amal dan pemimpin kawasan Morib dan Sijangkang, yang hadir cuma 15 orang penduduk setempat sahaja.


Yang berceramah juga orang-orang yang membosankan iaiatu Hasnul, Zuraida Mak Lampir dan Ariff Sabri yang diupah untuk berceramah. Haha!


Tengok sendiri jumlah mereka yang hadir. Amacam? Orang Kuala Langat dah tunjuk bukti mereka tolak Pakatan. Hamek kau!

K7L : Dengarnya Dolah Sani mengamuk dan arahkan provokasi dilakukan?..biar betul..

14 ulasan:

  1. fuhyooo.. ramainyeee kerusiiiii....

    masa utk tendang pkr/pr dari selangor dah semakin hampir...
    buktikan rakyat selangor.. sekali dikencing bukan bermakna berkali2 boleh dikencing..

    ReplyDelete
  2. Ramai dah sedar PR ni semua tin kosong. Insyallah, lebih ramai akan sedar lagi :)

    ReplyDelete
  3. zuraida tak jawab lagi mana dpt duit beli 4 bijik kete mewah dlm masa sethn jadi YB .... dulu jual buah je.

    ReplyDelete
  4. di atas pentas tu muka tak tahu malu...

    Yg PAS pun punyalah bodoh....

    Kata nak tegak islam, nak tegak negara islam , nak tegak hudud, tapi bekerjasama dgn komunis, parti yg terang terang menentang islam....

    memang sesat lagi menyesatkan

    ReplyDelete
  5. inilah muka-muka perompak yg sebenarnya.....merampok apa sahaja yg telah diusahakan oleh BN sebelum ini!!!!!
    seperti kata mereka.." selangkah hanya utk merompak kekayaan negara".....sedangkan BN berpuluh tahun utk
    membina dan memaju negara!!

    ReplyDelete
  6. Pemimpin PAS jadi TOK MUDIM
    Bila DAP memerentah Negara
    PKR sedap menghentam muhrim
    Lebai PAS berebut jandaaaaa!

    ReplyDelete
  7. tin kosong.. dah kemek pulak tu!

    ReplyDelete
  8. PAS = Parti Artis Saja
    PGU = Penyanyi Ganti Ulama

    PRU 13 hancur2 pakatam rakyat

    ReplyDelete
  9. UMNO adalah babi melayu. Hapuskan babi melayu ni supaya melayu berjaya & maju

    ReplyDelete
  10. lembu kaa babi kaa?? ada aku kesah?? apa yg penting pr tok sah dok berangan laa nk bleh pi Putrajaya..mak lampir cipap hangit bakal dok meroyan kat bawah jambatan..lalalalalalala...kui3x

    ReplyDelete
  11. PR & PAS kali akan kalah teruk...Mahfuz Bean, Mat Sabun, Mak Lampir ni semua joker tak ada kualiti jadi pemimpin...Selangor & Kedah dlm genggaman BN...sebelum ni buktikan yang PR lebih hebat dari BN...isu air, sampah, cukai nail pun tak bolih handle...

    ReplyDelete
  12. jagan heran kalu mak lampir ni hilang duit deposit pada PRU13 nanti...2008 bolehlah undi protes..orang kata PR letak patung jadi calon pun boleh menang..tapi kali ni i'm sorryy...kebanyakan adun/MP PR & PAS no class & kualiti..dok menipu pandailah...

    ReplyDelete
  13. Tadi aku g kg pantai dalam sembang ngn org setempat sambil tggu kawan aku turun... bapak la weh benci benar org2 sane kat PR.. aku tak tau la kat ampang but aku rase lembah pantai confirm dapt kat BN...

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk