14/05/2013

10 Tahun Lagi Malaysia Jadi Hak DAP?Sumber : Harapan Esok

Please fwd!!!!!! PERHATIAN!!! Risalah ini adalah risalah asal dlm bahasa Cina yg telah saya alihkan ke dlm bahasa Melayu. Saya terima risalah ini semasa saya berada di Melaka. Oleh kerana saya boleh bertutur dlm bahasa Cina dan bergaul dgn org Cina mereka mengedarkan risalah ini kerana menyangka saya org Cina…

Petikan dari risalah ini yang diterjemahkan ke dalam Bahasa MelayuTajuk : MALAYSIA, RAKYAT CINA, DAP DAN SELURUHNYA Rencana ini akan mengingatkan kita semua supaya menyedari hakikat matlamat perjuangan bangsa Cina Malaysia. Malaysia harus berada dalam didikan Cina mulai masa ini telah meningkat maju hingga dapat menguasai pelbagai aspek pembangunan dan ini diakui oleh pemimpin Melayu sendiri.

Orang Cina telah banyak mencapai kejayaan dan kekayaan. Wang ringgit sudah tidak menjadi masalah lagi. Kita dapat MEMBELI KERAKYATAN DENGAN HARGA RM50 SAHAJA. Saya ingin menyatakan bahawa kaum Cina patut bersepadu DEMI MERUNTUHKAN BANGSA MELAYU.

Dahulu kini atau masa akan datang Malaysia akan berada di dlaam tangan bangsa kita, bangsa kita bangsa Cina. PEMIMPIN MELAYU AMAT LEMAH DAN BANYAK YANG PANDAI BERLAGAK DARIPADA MENJAGA KEPENTINGAN BANGSA SENDIRI. Maka dengan adanya kesempatan ini perjuangan kita berhasil dan kemenangan dalam 20 arena politik dan tenaga sukarela kita. Ayuh...

Kita hapuskan hasrat murni sesetengah pemimpin Melayu agar kedudukan kita tidak terjejas dan bangsa MELAYU TERUS MUNDUR DI BAWAH TELUNJUK KITA. Kita tanamkan sikap boros, murah hati dan suka memberikan pinjaman wang kepada bangsa Melayu agar mereka akan memuji tindakan kita dan mereka memuji orang Cina kaya dengan ilmu psikologi dan wang ringgit yang dapat menenggelami mata orang Melayu. Hingga kini undang-undang diberi dan dibubarkan suara kita adalah utama.

Pada masa ini, ramai pemimpin yang takut akan suara-suara kita tetapi orang yang paling kita takuti ialah DR MAHATHIR yang sekarang ini di belakang kerajaan. Mari kita bersatu padu demi keuntungan dan perniagaan yg menjadi bidang bangsa Cina mulia.MULA-MULA­ KITA TUMPANG NEGARA ORG KEMUDIAN KITA JAJAH DENGAN CARA YG BERKESAN DAN RAPI.SEMUA PEMIMPIN DAP ADA MATLAMATNYA. INI MUNGKIN DALAM DUA ATAU TIGA PILIHANRAYA LAGI. KEMUDIAN KITA AKAN BERKUASA SEPENUHNYA DAN AKAN MEMECAH-BELAHKA­N PEMIMPIN MELAYU YANG BODOH ITU.

Pemimpin orang Melayu itu sama seperti mereka berniaga iaitu modal banyak tetapi bodoh tidak mendapat keuntungan. Rancangan bangsa Melayu bodoh dan dikatakan tidak berjaya lembab, kerja lambat dan banyak menggunakan wang dan ini merugikan mereka sendiri SIKAP DENGKI ORANG MELAYU SENDIRI SEMAKIN MENINGKAT DAN MENYERONOKKAN KITA.

Kita bangsa Cina jangan sayang wang ringgit kerana ini SENJATA KITA UTK MENGUASAI EKONOMI MALAYSIA dan kita cuba sedaya upaya utk menjatuhkan perniagaan mereka. Sehingga kini kita telah menjatuhkan 15% daripada perniagaan mereka.Kita mesti berjuang dan menjaga kaum kita.

Kita jadikan orang Melayu kolot dan bodoh macam Papua New Guinea (macam org asli, macam orang binatang). Kemudian kita beri ubat dan racun agar mereka khayal dan asyik serta lahap pada orang Melayu. Biar kita bertolak ansur secara bangsa kita dan berpura2 hormat kepada mereka dan memanggil mereka Tuan atau Encik agar mereka kembang bontot (bangga).

Apatah lagi kalau kita memuji-muji mereka. KALAU PERLU MASUK ISLAM PUN TAK MENGAPA…Ini boleh jadi lebih baik kerana dapat menjalankan dakyah dalam diam-diam tanpa disyaki. Kita buat-buat percaya kepada agama mereka dan membiarkan mereka merasa bahawa kita menghormati mereka.Inilah senjata kita iaitu menjaga anak-anak kita dan generasi kita dari lembah DADAH kerana dadahlah yang merosakkan akhlak manusia.

KITA GUNAKAN DADAH UNTUK MEROSAKKAN ORANG MELAYU yang BAKAL MEMIMPIN NEGARA MEREKA HINGGA…sahaja hampir 60% kemajuan ini tercapai dgn selamat dari ilmu orang Melayu akan pudar dan tidak akan berguna lagi kerana dipengaruhi dadah yg kita beri. Dalam 10 hingga 15 tahun lagi cerdik, pandai Melayu akan hilang dan generasi akan datang semuanya akan lemah dan hilang ilmu mereka.

SAYA RASA TAKUT, DENGAN ILMU TAUHID DAN BATIN, TETAPI TELAH HILANG DAN DISEBABKAN FITRAH KITA. BIAR ILMU MEMPERTAHANKAN MEREKA YANG HANDAL-HANDAL ITU AKAN BERPECAH BELAH DAN SETERUSNYA KITA BUNUH ORANG MELAYU DAN KITA PECAH-BELAHKAN MEREKA DGN MENGGUNAKAN DAKWAH KERANA MEREKA BERPEGANG KEPADA DAKWAH AJARAN MEREKA YANG MUDAH DIPESONGKAN.

Ter­nyata kita telah Berjaya melakukan dgn mengelirukan pemimpin ABIM dan melagakan dengan "PAS". Dengan ini kita dapat memecahkan parti PAS dan UMNO. Mungkin. Kita memecahkan pemimpin sama-sama mereka dalam kelompok yang lebih kecil lagi. Sabah dan Sarawak akan berpecah dari Malaysia atas angkara kita dan di bawah pimpinan Mahathir yg telah tua dan mementingkan diri sendiri.

Maka kita akan menjadikan Malaysia Negara kita apabila beliau tiada dan di sinilah berlakunya punca keruntuhan mereka seperti mana TUN ABDUL RAZAK DAN TUN DR. ISMAIL ORANG KUAT MELAYU yang telah tiada.Kita harus aktif dengan persatuan kita dan dari persatuan kita berdamping dan dapat tahu apa yg harus berlaku demi cita-cita kita.

Di sekolah sudahpun Guru-guru Cina memupuk rasa benci kalau boleh membunuh bangsa Melayu. Sepandai-pandai­ Melayu akhirnya Melayu hilang.Dari pandai-pandai murid melayu, hanya 20% hingga 30% yg berjaya. Lihat di hospital lebih 80% terdiri dair kaum Cina. Oleh itu ramai dapat menolong kita bergembira dan berusaha lagi supaya tidak terbuang peluang ini. RAHSIA KERAJAAN, RAHSIA POLIS MAHUPUN TENTERA, KITA USAH RISAU, KERANA KITA ADA ORG DALAM. PEREMPUAN, JUDI, ARAK DAN DADAH SEMUA DAPAT MEMBANTU KITA…

Adakah saudara Cina tidak bersemangat berganding bahu dgn saya? Saya yakin ini adalah benar. Orang Cina terkenal dengan sikap bersatu padu dan berkelompok dari dulu lagi.Marilah kita sama-sama berjuang di samping pemimpin Cina yg berkaliber.

DAP akan menjadi kuat, jadi kita akan mewujudkan semua semangat datuk nenek kita terulung di Malaysia.Pemimp­in-pemimpin hebat kita sedang berusaha mahu menawan negeri Melayu yang kuat.

Ini adalah Johor. Bila yang paling kuat berjaya ditawan, negeri yang lain akan lagi senang. Kita pun sudah diberi bantuan Singapore.Kita dahulu yg pandai bersyarah di Melaka dahulu. Marilah kita memuji perjuangan Hang Li Poh dan laksamana Shing Ho Yang berjaya memikat dan membuktikan ada raja melayu dahulu yg senang diperdayakan dengan ramai orang Cina ke Melaka. Inilah perjuangan kita.

Saya sangat berharap agar semua orang Cina menumpaskan hak orang Melayu kepada hak org Cina. Bangunlah bangsa Cina dengan apa sekalipun walaupun terpaksa melakukannya dalam paksaan.Kejayaa­n kita berasaskan kerjasama serta persefahaman bangsa Cina yang sememangnya cerdik pandai….Ke arah matlamat kita:….

MALAYSIA HAK ORANG CINA 10 TAHUN LAGI PERHATIAN Org2 Melayu insaflah dgn catatan ini, drpd hamba Allah yg cintakan agama, bangsa dan tanahair.

8 ulasan:

 1. tak baca surat ini pun kita dah tahu belang sebenar kaum tersebut dalam PRU13 baru2 ini.

  sehingga kini kami masih dengan buy muslim first! jika semua umat Melayu islam bersatu dan berterusan melakukannya, tak lama lagi mereka akan rasa kesannya.

  ReplyDelete
 2. CINA INGAT MALAYSIA INI MACAM THAILAND KAH? ORANG SIAM BOLEH LAH TERIMA CINA JADI PM. LIHATLAH APA YANG PM CINA BUAT PADA ISLAM SELATAN THAILAND. SELAGI ORANG MELAYU MASIH RAMAI BERAGAMA ISLAM, TIDAK MUNGKIN CINA DAP BOLEH MEMERINTAH MALAYSIA. TETAPI KITA MESTI BERTINDAK DARI SEKARANG, KITA MESTI BERSATU DALAM UMNO.

  ReplyDelete
 3. Malaysia Malaysian adalah slogannya, Chinese first Malaysian second adalah amalannya...

  ReplyDelete
 4. Setuju, untuk bersatu, UMNO dan PAS mestilah bergabung..... tetapi selagi tiada kesedaran dari pemimpin PAS atas dasar benci dan dendam selagi itulah Melayu akan layu tanpa perlu diracun oleh Kaum lain.

  ReplyDelete
 5. As salam, sbgi sorg melayu islam, sy terpanggil tok beri sedikt pandngan dn pendpt ttg keadaan dn situasi dlm negara malaysia skrg. Slps pru13, kita lihat kemengan pd pihak BN dgn 133 kerusi dn PR 89 kerusi..Tp kita lihat ada pihak yg tak berpuas hati.dn menuduh pihak kerajaan menang dgn menipu..pd hakikatnya BN menang kerana Rakyat yakin dgn kerajaan sediada. Api yg jahat membara hanya kerna kehendak peribadi sesorg yg tak terkabul..dgn kehendakNya yg Maha Mengetahui..disbb kn dia lah melayu berpecahbelah...dn kerna dia telah diperalatkn olih bangsa yg berkehendakkn memerintah negara dgn cara halus dulu tp.skrg telah menterjemahkn dln bentuk undi dlm pilihanraya yg lalu..kita bangsa melayu mesti bersatu melalui penggabungan parti UMNO dn PAS..INI SAJA CARA NYA TOK MELAYU TERUS BERKUASA..tp ada pemimpin pihak PAS yg tak mahu duduk semeja bermuzakarah dn berunding psl penyatuaan bangsa kita ini..pertanyaan sy...ADA KAH MASIH ADA HARAPAN UNTOK BANGSA KITA BERSATU,BERKERJASAMA,MENCAPAI SATU TUJUAN DN MATLAMAT SUCI DEMI AGAMA, BANGSA DN NEGARA TERCINTA INI ??

  ReplyDelete
 6. mana surat asal dlm bahasa cina tu...jangan cakap saja maa...lenggok bahasa mcm org melayu tulis.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. pakar bahasa dan persuratan boleh mengenalpasti kesahihanya.

   Delete
 7. cina memang hendak rampas malaysia....tapi ingat kita bangsa MELAYU SEKIRANYA DARURAT DAN TERPAKSA kita akan paksa lu jilat kaki kita jgn semudah itu mahu rampas...kita pun ada rancangan kita sendiri maaa.....saya sendiri akan memberi rancangan saya yg begitu hebat untuk kasi cina nangis di dlm hujan basah kuyup....suatu hari nanti......KERIS MELAYU SENTIASA DLM BERKEADAAN BERSEDIA DAN SELALU BERGONCANG......LOK 7......

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk