09/03/2013

Selepas Ugut Perang Dengan PM - Nur Misuari Terdiam Bila Tun Mahathir Bersuara!
Hambik kau! Semalam bukan main lagi nak ugut PM untuk berperang! [Nur Misuari Isytihar Perang] Dan sekarang Tun Mahathir dah sound Nur Misuari yang memang dikenali sebagai populis.

Apa yang menaikkan semangat rakyat Malaysia terutamanya Sabah adalah kita akan pertahankan Sabah dalam apa cara sekalipun! Bak kat Tun Mahathir, Sabah milik Malaysia! Keris sendiri berasa semangat. 

Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak akan bersatu mempertahankan kedaulatan negara! Jangan cabar bumi pendekar ini! Sejarah telah menyatakan bumi inilah kelahiran pahlawan-pahlawan agung di nusantara!

K7L : Aku dah naik syeikh!...

2 ulasan:

  1. padan muka misuari..nak berjuang la konon..dia sendiri pun lari ke msia menyelamatkan diri kecut perut dengan tentera philifine. tau pulak nak berlindung d msia..cakap besar hati kecik

    ReplyDelete
  2. NUR MISUNIVERS...ADA HATI NK SERANG MALAYSIA..UKUR BAJU DI BADAN SENDRI LA WAHAI NUR MISUARI..JGN SAMPAI SUKHOI BOM TAWI-TAWI BARU KO TAW LANGIT TGI KE RENDAH..STUPIT IDIOTS NUR MISUNIVERS..

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk