09/03/2013

Pemintaan Rakyat #LahadDatu Yang Mahukan #PeaceSabahSebak rasanya hati apabila mendengar keluhan dan rintihan penduduk Lahad Datu yang rindukan kampung halaman mereka. Siapalah yang sangka mereka akan diceroboh dan diserang.
Malahan semua ini terancang dan didalangi oleh orang yang selalu menyanyi lagu 'Sabah dah hilang'. Semua ini konspirasi yang mahu melihat rakyat terseksa asalakan dia punya kuasa. Sampai bila?

Sepanjang pencerobohan ini pelbagai pandangan diterima malahan ada yang cuba-cuba untuk menjadi Menteri Dalam Negeri dengan memberi arahan itu dan ini walhal mereka sendiri tidak merasai keperitan rakyat Sabah dan pengorbanan pejuang-pejuang negara.

Kini apa yang kita perlu buat adalah sama-sama mendoakan keamanan buat penduduh Sabah yang sedang diceroboh pihak yang dibayar untuk melakukan kehuru-haraan.

K7L : U ulang lagi? I saman u?.. terasa?..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk