19/10/2012

5 Undang-Undang Seks Pelik Di Dunia!
Agak pelik tetapi bersebab. Undang-undang berkaitan seks ini nampak macam tak masuk akal tetapi ada logiknya. Dikutip dari berbagai sumber, berikut beberapa hukuman seks yang pelik berlaku di dunia.


1. Alexandria, Minnesota

Para suami yang mulutnya berbau tidak boleh membuat hubungan kelamin dengan isterinya. Jika si isteri meminta suaminya untuk membersihkan gigi dan mulut, undang-undang menyatakan suami perlu buat. Jika tidak suami boleh disaman. #Ark?

2. Australia

Kerajaan Australia melarang model atau artis wanita yang mempunyai saiz buah dada berukuran A-Cup dalam majalah dewasa. Hal ini kerana ingin mencegah terjadinya pedofil. Kebimbangan timbul apabila badan mereka seolah-olah gadis bawah umur. #Eh?


3. Sioux Falls, South Dakota

Setiap hotel diwajibkan mempunyai dua katil bujang dalam setiap bilik mereka. Jaraka dianatara katil pula mesti dalam kingkungan 60 inci. Pasangan dilarang untuk melakukan hubungan kelamin didalam bilik hotel. Yang ini Keris pelik sikit, nak cegah khalwat?

4. Tremonton, Utah


Dilarang sama sekali bagi seorang gadis/wanita untuk melakukan hubungan seks di dalam ambulan. Jika kantoi, maka namanya akan dipaparkan didalam suratkhabar. Tetapi jika lelaki yang kantoi, tak jadi apa-apa? #Eh apasal macam tak adil? Lagipun ada ke orang nak buat dalam ambulan?

5. Cali, Colombia

Ketika pasangan pengantin ingin menikmati malam pertama, ibu daripada pengantin perempuan harus berada dalam satu ruangan yang sama untuk menonton. Memang Keris tak boleh terima undang-undang ini. Mesti tak selesa! #Gila

Ini ada lima sahaja yang sempat Keris cari. Kalau ada nanti Keris tambah.

K7L : Ini untuk pengetahuan am...bukan cerita lucah..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk