14/10/2012

Kisah SUK Negeri Kedah Kerap Ke Luar Negara Jumpa Awek? #TukarKedahSekarang tengah hangat kisah SUK Negeri Kedah yang dikatakan 'Orang UMNO'. Blog Medan Tempur ada cerita menarik. Keris mula-mula ingat kisah SUK yang pergi jumpa awek kat luar negara, rupa-rupanya itu hanyalah mainan troopers PAS yang pendek akal. 

Sekarang Keris kongsi sedikit artikel MTK untuk pembaca :

Mula-mula kita ucap terima kasih kepada kesemua blogger Kedahla, merangkap pegawai urusetia penerangan negeri Kedah, lebih-lebih lagi khasnya kepada Ton Non a.k.a Zulkifli Yahaya yang tak habis habis menyerang pegawai KCS Negeri Kedah iaitu Datuk Rasli merangkap SUK Negeri.

MTK ada terbaca satu posting di blog kedahla yang pada mulanya agak menarik untuk dibaca. Tajuk yang begitu gah dan isi kandungan posting itu penuh dengan kata seakan akan Datuk Rasli tidak layak untuk berkhidmat sebagai SUK yang dilantik oleh DYMM Tuanku Sultan Kedah.


Tetapi apabila masuk saja perenggan ke 4, penulis blog Kedah la yang dikenali sebagaiENGGANG QADHA menulis tentang sikap Datuk Rasli yang suka melancong ke LUAR NEGARA, antaranya Timur Tengah, Helsinki, Acheh dan terbaru Korea. Baca petikan dari blog Kedah La yang menyentuh tentang perkara tersebut.

"Kegemarannya untuk melancong keluar negara menghabiskan duit rakyat Kedah bukan baru, Sampai masa nanti ENGGANG QADHA akan dedahkan senarai perjalanannya keluar negara".

Untuk pengetahuan semua, MTK rasa penulis Blog Kedahla itu sebenarnya tersalah orang. Tak payah tunggu sampai masanya nak dedahkan senarai perjalanan SUK ke luar negara. Kali ni MTK dedahkan gambar siapa sebenarnya yang suka melancong dan menghabiskan duit rakyat Kedah. Orang yang dimaksudkan bukannya SUK tetapi SETPOL MB Kedah Sanusi Md Nor.. Tudiaa.. Jeng jeng jengg

Mari kita lihat siapa yang kena!!

Germany

Sweden

Tengok ada banyak lagi gambar dan pendedahan di blog Kedah Ke KL.

K7L : Troopers PAS makin hari makin bengap..kenapa ya?..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk