16/10/2012

Pas Tipu Pengikutnya Tentang Perjuangan Bangsa?Selama ini Nik Aziz menipu pengikutnya tentang UMNO yang dikaitkan dengan sifat assobiyyah apabila UMNO berjuang atas tiket bangsa. Walhal UMNO berjuang atas tiket menyeluruh daripada agama, bangsa dan tanah air.

Di atas adalah 'flyers' milik PAS pada tahun 1969. Perjuangan yang sama juga. Ini bermakna selepas Nik Aziz mengetuai PAS, sesuatu benda berlaku sehinggakan PAS belot daripada perjuangan dan berusaha untuk menjatuhkan UMNO.

Perjuangan mereka hanya untuk mendapatkan kuasa dan melihat UMNO jatuh. Maka perjuangan mereka tidak lagi ikhlas untuk agama bangsa dan tanahair. Inikah parti yang rakyat mahukan?

K7L : Tengok sekarang sudah..Khalid Samad bukan jaga kawasan..tapi sibuk cerita buruk UMNO keliling Malaysia..nampak tak?..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk