04/06/2012

Wajib Baca! 7 Simbol Puja Syaitan Untuk Kelirukan Umat Islam!


Blogger JennyKaleyn telah berkongsi dengan kita dan Keris memertik maklumat daripada blog beliau supaya perkara ini dapat disebarkan lagi. Keris juga sentiasa melihat simbol-simbol ini diletakkan didalam permainan video, cerita barat dan baju-baju yang dijual. Dalam tidak sedar doktrin memuja syaitan cuba diterapkan secara halus. Mengapa kita tidak sedar? Kerana kita tidak tahu apa maksud sebenar simbol-simbol tersebut. 

Jadi dibawah ini terdapat 7 simbol yang paling popular digunakan dan ia sememangnya tanda memuja syaitan.


1. Symbol Scarab
Scarab diambil dari bahasa latin iaitu Scarabaeus Sacer dipercayai merupakan salah satu symbol satanic di dunia ini. Ia merupakan salah satu haiwan daripada keluarga kumbang. Orang-orang Mesir kuno percaya bahawa kumbang jenis ini sesuatu yang keramat, suci dan bagus untuk dijadikan simbol, tanda atau azimat.


2. Symbol Hexagram
Digunakan dalam upacara ritual mistik untuk memanggil setan.


3. Symbol Pentagram
Digunakan oleh tukang sihir perempuan dan ia berkaitan dengan Lucifer.


4. Symbol Tanduk Unicorn
Pertama kali digunakan oleh para pendeta Druid di Skotland dan Ireland. Tanduk Unicorn akan digunakan dalam upacara ritual untuk meminta bantuan kewangan daripada syaitan.


5. Symbol Mata Horus
Horus adalah dewa yang berkaitan dengan matahari. Dia merupakan anak kepada Isis dan Osiris. Mata Horus melambangkan simbol mistik bermakna ‘Maha Mengetahui & Melihat’.


6. Symbol Bulan Sabit Berkembar
Bulan sabit berkembar digunakan sebagai simbol Isis dan juga Diana, iaitu Ratu Syurga. Kitab kuno mengisahkan riwayat keturunannya berasal dari cucu Nuh bernama Cush. Cush menikahi seorang perempuan jahat bernama Semiramis, ratu Babylonia yang turut dikenal sebagai Venus, Ashtoreth, Diana dan Isis. Upacara ritualnya dikaitkan dengan hubungan seks di bawah sinar bintang dan bulan, para pengikutnya akan menikmati seks satu sama lain.


7. Symbol Ankh

Simbol ini menyerupai salib dalam ajaran kaum Nasrani tetapi ia sama sekali tidak berkaitan dengan salib. Ankh berasal dari mistik Mesir kuno. Pada masa itu Ankh dipergunakan dalam upacara pemujaan RA, dewa matahari Mesir kuno yang diyakini sebagai wujud lain daripada setan & pencipta alam semesta yang disembah oleh orang-orang Mesir kuno. Lingkaran pada simbol ini adalah gambaran matahari manakala syarat utama untuk menggunakan simbol ini ialah orang-orang Mesir kuno diwajibkan mempersembahkan kesucian gadis perawan dalam sebuah pesta ritual yang menyeramkan.

Jika lihat dengan teliti pada no 6 sama dengan bendera Parti Keadilan Rakyat.K7L : Anda nilai sendiri..dan bukankah PKR antara yang meyokong LGBT?..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk