02/06/2012

@AzminAli Perlu Disiasat SPRM Lagi? - Pemimpin Pakatan #KorupTidak cukup dengan kisah rasuah yang lama kini ada satu lagi penipuan yang jelas kepada rakyat Selangor terutamanya. Penipuan ini dikatakan melibatkan kerajaan Pakatan Selangor. Mengejutkan Keris apabila seorang MP yang sering menggunakan perkataan demi 'rakyat'  bertindak menyebelahi pemaju bukannya rakyat. Siapa? Azmin Ali!

Disebabkan itu Keris difahamkan terdapat penipuan didalam pelan dan telah dimanipulasikan untuk membolehkan pemaju mengikut kehendak mereka. Mengapa pemaju boleh jadi berani? SPRM perlu menyiasat sama mengapa Azmin Ali berpihak kepada pemaju dalam kes ini? Apakah ada unsur-unsur campurtangan daripada beliau untuk menipu penduduk dalam isu Padang PKNS ini?


#SiasatAzmin

K7L : Siasat juga siapa dalang disebalik semua ini...dengarnya Khalid Ibrahim orang yang senyum paling manis ketika ini..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk