03/06/2012

Pengguna BBM - Jangan Terasa Jika Anda Salah Satu Daripada Yang Tersenarai!




Berikut adalah watak-watak pengguna blackberry. Pertama sekali Keris nak cakap., Jangan terasa! Haha!

1. PERASAN MODEL : Tukar gambar setiap 5 minit

2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari

3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol-simbol sehingga menyusahkan kawan-kawan nak cari terutamanya ketika kecemasan >:O >:O (Contoh :: 71M@T -> Jimat)

4. WARTAWAN BODOH : suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting

5. PENGGANAS GILA : Suka menyebarkan BBM yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc.)

6. KONON-KONON BINTANG FILEM : Suka ganti status setiap 5 minit

7. BENGONG : Tidak dapat membezakan ruang untuk nama atau status!

8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa! Contoh {otw ke 1utama} kemudian {di 1utama shopping jap} kemudian {tgk wyg di 1utama} bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying :'(

9. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dan gaya aksi! (contohnya amek gmbr dgn mulut muncung atau mulut terbuka luas, xtakut ke lalat masuk dlm mulut?)

10. SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile

11. MEROYAN : Semua benda yg terjadi atau yg difikirkan mesti nak kena tulis kat status.Dalam 30 minit sampai 26 status yg ditulis.Adoii..poor

12. USELESS : Ber chatting menggunakan ruang status atau berbalas-balas status.This is too bad.Kalau nak chat dgn rakan,sila click kat nama rakan anda dan chat.Tak perlu mengganggu recent updates pengguna yg lain..

SILA PERIKSA DIRI ANDA SEKARANG!!
K7L : haha! Keris terasa! Anda bagaimana?

1 ulasan:

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk