06/06/2012

Bukti PKR Pelopor Yahudi Dan Doktrin Freemason Kepada Ahlinya?Matahari yang pernah disembah oleh manusia satu ketika dahulu. Bermulanya kisah ini dengan satu amalan manusia zaman dahulu yang menyembah matahari. Dikatakannya bahawa matahari ini adalah Tuhan. Sinaran yang keluar daripada matahari tersebut membentuk seolah-olah bentuk piramid. 

 

Eye Of Horus Zaman semakin berubah dan pemikiran manusia semakin sistematik dan teratur. Maka dijadikannya tuhan-tuhan baru. Di antaranya terdapat sebuah logo yang melambangkan tuhan Horus.

 

Logo Di belakang USD 1 Dengan kedatangan agama Yahudi, logo-logo ini diadaptasikan untuk disesuaikan dengan kehendak sendiri. Maka dengan itu pula logo mata telah diambil dan diperkenalkan dengan nama Eye of Providence. 

 
Logo ini terdapat dibelakang duit USD 1. 

  
Freemason


Perhatikan logo mata di atas. Sebuah Persatuan Yahudi Asal logo Eye of Providence ini dapat dilihat dari persatuan rahsia Freemason yang dianggotai oleh Yahudi. 

 
Freemason dan Eye of Providence


Masih dengan mata yang satu .Di dalam negara Malaysia pula dapat dilihat dengan jelas logo ini digunakan di dalam Parti Keadilan Rakyat. 


Lebih jelas dipengaruhi oleh Eye of Providence. Malah turut digunakan di dalam Konvensyen Keadilan di Pulau Pinang. 

Satu Kebetulan? Siapa pula yang membawa arus perjuangan Pakatan?K7L : Apakah kita mahu Malaysia ini dihancurkan?..

1 ulasan:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=o2cPV8RMkNg&feature=youtu.be

    mari bersama tonton and share

    janji tipu pembangkang

    Apa guna berjanji

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk