05/06/2012

Tarian Bogel Di Puchong! @GobindSinghDeo Nak Salahkan UMNO?Keris terima video ini di blog MyMassa. Hm! Tidak terkejut pun kerana Selangor kini memang terlalu banyak tempat untuk bermaksiat. Entah bagaimana agaknya pentadbiran yang dilakukan oleh Pakatan sehinggakan pusat-pusat melampias nafsu tumbuh bak cendawan selepas hujan.

Keris ingin bertanya kepada pemimpin-pemimpin PAS yang kononnya berpegang pada pemerintahan cara Islam. Apakah dengan perkara maksiat ini berleluasa, mereka telah menjalankan tanggungjawab dan janji-janji mereka. 

Tidak hairan jika kita kaji semula kata-kata Dato' Hasan Ali maka benarlah PAS dan PKR seolah-olah dikawal oleh DAP. Mereka seumpama telah hilang kuasa untuk menegur kegiatan maksiat, arak dan hiburan di Selangor. Kini nak salahkan siapa jika akidah anak-anak Selangor terpesong?

K7L : Kerana Keris anak jati Selangor..tolong selamatkan Selangor daripada terus dinodai oleh Pakatan..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk