21/06/2012

Anak Tidak Mengaku Buat Ibunya Seperti Anjing


Subhanallah! Apa nak jadi dnegan dunia sekarang. Ada kisah mengenai pihak berkuasa Taiwan yang menyiasat seorang lelaki yang dikatakan telah mengikat ibunya dengan tali sebelum dibawa ‘berjalan,’ menyebabkan kemarahan orang ramai apabila kelakuannya dirakam dan dimuat naik dalam Internet.

Video itu menunjukkan seorang wanita tua mencangkung di kaki lima dengan tali diikat di pinggang.Dalam video itu wanita yang tidak boleh mengimbang badan, sering terjatuh dan lelaki itu dipercayai anaknya tidak langsung membantu ibunya.

Bagaimanapun anak lelaki ibu malang tersebut menafikan dia mendera ibunya. saksikan video di bawah : Bayangkan jika ibu anda dilayan sebegitu? Ingatlah bahawa ibu telah bersusah payah mengandungkan kita. Semoga kita dijauhkan daripada mempunyai sifat binatang seperti lelaki didalam video tersebut.

K7L : Mak..Keris sayang mak..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk