12/02/2015

Soalan SPM Ini Buatkan @RafiziRamli Tidak Berani Jumpa Rakyat Malaysia?Baca soalan no 4. Itu soalan maut untuk PKR. Kini rakyat dah tahu Piji sebenarnya penipu.


Inilah matematik mudah yang dibuat oleh Piji, video kempennya semasa PRU13. Ramai yang terpedaya dengan janji janji manis ini.

Tambah pekat manis lagi bila Piji berjanji bahawa pada hari pertama pakatan pembangkang masuk ke Putrajaya maka harga minyak akan terus turun.

Kini harga minyak sudah turun, mengapa Piji takut bercakap tentang hak rakyat dan pengguna? Masih hendak percaya cakap dan janji kosong begini? Mereka sebenarnya hanya pandai menipu dan berjanji sahaja.

Sambung baca di SINI

6 ulasan:

 1. Siapakah pondan gemuk berkelayakkan longkang yang kuat membuat fitnah dan menipu rakyat demi menaikkan kekasih beliau iaitu banduan bernama Bang Non?

  ReplyDelete
 2. Diam ubi berisi.
  Itulah punca banyak cakap perihal orang lain.
  Sekarang terpakasa hadap bala-san yang bersusun-susun.

  ReplyDelete
 3. Dia ni ejen Zionist utk menghancurkan kuasa Islam.

  ReplyDelete
 4. Biar betullll... Ni kertas soalan SPM nih?? Cek Egu UMNO mana gamaknya yang mengarang soalan nih? Soalan Bocor nih.....hehehe.....biar bebetul....

  ReplyDelete
 5. Belum cukup...apsal takde E...JAMBU ...HAHAHAHA

  ReplyDelete
 6. Piji takut jumpa orang.Telor naik ke pusatlah katakan

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk