26/02/2015

Perang Saudara PAS - Dr Dzul Terbuka Tak Hormat Presiden PAS?Setiap seorang daripada mereka yang berada didalam saf kepimpinan PAS sudah mula mengorak langkah menunjukkan diri mereka. Gerakan terancang yang dahulunya sulit sekian lamanya semakin berani sementelahan bekas Mursyidul Am PAS telah tiada.

Selama ini pergerakan mereka agak terbatas untuk berjalan secara terbuka. Namun bermula daripada tahun lepas mereka dah mula buka baju. Kini satu persatu kehadapan menentang Ulama PAS secara terbuka.

Keris teringat akan perbualan dengan rakan PAS dahulu. Katanya mereka tidak menerima golongan profesional PAS namun Mat Sabu yang sibuk dan kata kena modenkan PAS kalau nak menang lawan UMNO.

Apa sebenarnya agenda PASMA selain daripada manguasai PAS dan bersama dengan DAP? Apa sebenarnya yang mereka kejarkan? Kita tunggu dan lihat. Apakaha kehancuran yang didoakan orang PAS akan berlaku pada PAS sendiri?

 

K7L : Gilo lahhhh...

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk