11/03/2015

Terima Kasih Pendemo #KitaLawan - Budak Kecil Dari Negara Asing Pun Kau Rempuh?Apalah agaknya yang merasuk mereka yang berdemo tempoh hari. Video di atas sebenarnya telah dikongsi ke negara luar. Nak bagitahu yang betapa bodohnya mereka yang turun berdemo.

Sudahlah menggangu orang ramai, ganggu peniaga siap, kini pelancong pun mereka tak kisah. EH bodoh! Anwar Ibrahim tu siapa yang kamu semua beria sangat ni? Dia penjenayah yang telah didapati bersalah.

Apa yang kamu semua nak sebenarnya? Burukkan nama Malaysia? Ingat Malaysia ni Anwar Ibrahim punya? Dari berjuta rakyat Malaysia yang ada. Berapa ribu yang turun berdemo? Kalau setakat 5-6 ribu orang, berapa peratus sahaja daripada rakyat Malaysia?

Sudahlah! Muak! Mohon rakyat Malaysia jangan lagi nak cuba-cuba beri peluang pada puak pembangkang yang sedia ada bodoh ni. SIla pilih Kerajaan yang fikir hal rakyat, bukan individu bernama Anwar Ibrahim!

K7L : Perjuangan tahi kucing!...

3 ulasan:

 1. Memang bodoh kurang ajor bengong

  ReplyDelete
 2. Cerdik tak boleh di ikut, bodoh tak boleh di ajaq. Kocik2 tak nak MAMPOH dah besaq menyusahkan orang....itulah penyokong P'GAY'R....kharrrkkkk ptuihhhhh

  ReplyDelete
 3. kah kah kah kiok11 March 2015 at 13:18

  semua tu dapat upah & habuan. kalau sukarela mampos dia orang tak nak berpanas & kelaparan berdemo.. lumrah manusia akan buat apa saja kalau dapat imbuhan.. kah kah kah..

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk