20/03/2015

@KhalidSamad Kata Hudud Hanya Sesuai Ikut Suasana Dan Politik Negeri?Khalid kata tak sesuai Hudud di Selangor berbanding di Kelantan. Salam ya Alaik Sheikh! Apa di Kelantan orang Islam di Selangor orang Kafir? Kau cakap apa ni bang? Inilah masalahnya kalau orang PAS yang berpihak kepada DAP.

Terlalu mengarut dan tidak tercapai akal kita sebagai umat Islam untuk berkata begitu. Hari ini undang-undang Hudud yang boleh terlaksana malahan ada yang kata wajib dilaksana jika mampu, dikaitkan dengan poltik negeri.

Ini bermakna hukum Allah juga kena ikut situasi Politik? Mengarut sangat ni. Keris harap ahli-ahli PAS yang berada di bawah sana dapat bantu umat Islam dengan tidak mengundi atau memberi kerusi lagi kepada Khalid Samad.

K7L : Khalid Samad cakap bukan muslihat UMNO.

7 ulasan:

 1. Aku paling benci si kapir ni. Kalau dapigs suruh dia makan babi pun dia cakap "yum yum" agaknya.
  Ini lah ejen DAP yang bertopengkan sebagai orang Islam dalam PAS.
  Tengok muka dia pun tahu dia ni jenis pariah simpan janggut supaya nampak "Islamik".

  ReplyDelete
 2. Pas islamik tak mahu hudud di selangor sebab kalau merasuah umnok kene potong tangan pas dap pkr tak perlu sebab hati kami suci dalam debu.kelantan banyak jahat sebab itu perlu hudud,kalau tak dilaksana dunia boleh kiamat tau tak,tak tau tak pa,tau masuk neraka.

  ReplyDelete
 3. mana sudah ustaz pas....
  setuju ka dgn pandangan si babi laknat ni
  atau kamu juga babiiiiii.......Dapigs laknatullah

  ReplyDelete
 4. KHALID TERLEBIH ROH DAP DRP ROH PAS.

  ReplyDelete
 5. Aikk .. Aikk .. BASO MENATE BENGONG ..DIA AGAMA ISLAM DI MALAYSIA NI .. BERBEZA BEZA .. TAK LEH NOK KATA GAPO DOH .. BASO PUOK PUOK BERHUJAH PAKAI KAENG.. KERAS SUNGGUH .. LED SAMAD .. SIKIT LAGI KELUAR FATWA .. BERZINA DI BOLIHKAN ASALKAN PAKAI KONDOM .. KULIT TIDAK BERSENTUH DENGAN KULIT ..

  ReplyDelete
 6. Munafik. Itu lah jawaban yang keluar dari mulut dan hati mereka. Hayati semula ciri-ciri kemunafikan.

  Semoga Allah memelihara hamba-hamba nya yang patuh.

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk