11/03/2015

Kota Bharu Sengaja Calonkan Tuan Ibrahim? - Sarkis PAS Sudah Bermula! YuhuuuuKeris dapat maklumat dari Pantai Timur. Memang ada pihak yang sengaja minta PAS Kota Bharu calonkan Tuan Ibrahim Tuan Man sebagai Presiden PAS. Namun semalam Tuan Ibrahim sendiri dah kata dia menolak.


Ironinya, kenapa ada pencalonan dah? Apa sebenarnya yang sedang berlaku? Ya! Tikam menikam sudahpun bermula. Ada yang sudah berani menunjukkan 'Side' mana yang mereka pilih.

Mereka tiada Team A atau Team B tetapai mereka ada puak mereka tersendiri. Sebenarnya PAS berpecah kepada 6 kumpulan. Siapa yang dapat memegang 4 daripada 6 tersebut akan menguasai PAS.

Apapun sarkis telah pun bermula. Kerana hajat PasMa yang mahukan Haji Hadi dilantik sebagai Mursyidul AM PAS, iaitu kerusi beku bagi ahli PAS (sebab tak boleh bertanding dan lantikan yang dibuat oleh Majlis Syura PAS setiap lima tahun) ternyata gagal.

Ustaz Harun Din telah dipilih oleh Syura, bermakna Plan A untuk tumbangkan Hadi telah digagalkan. Nampaknya sudah mula panas. Tunggu! Ada lagi kejutan dari puak ulama PAS yang menggigit jari.

K7L : Makan Popcorn!.. mana DAP?..

1 ulasan:

 1. assalamualaikumwr,wb
  MBAH… saya IBU NOVI DI MADURA
  mengucapkan banyak2 terima
  kasih kepada MBAH SURYO
  atasnomortogelnya yang
  kemarin MBAH berikanangka 4D
  alhamdulillah
  ternyataitu benar2 tembus
  MBAH dan berkat bantuan
  MBAH SURYO saya bisa
  melunasisemua hutan2
  orang tuasaya yang ada di
  BANK BRI dan bukanhanya
  itu MBAH alhamdulillah
  sekarang saya sudah bisa
  bermodal sedikit untuk
  mencukupikebutuhan
  keluargasaya sehari2. itu
  semua berkat bantuan MBAH SURYO sekali lagi
  makasih banyak yah MBAH…
  yang inginmerubahnasib
  seperti saya hubungi MBAH SURYO di nomor
  0823-4299-7888 dijamin
  100% tembus atau silahkan
  buktikan sendiri……..

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk