21/01/2018

Mahathir Kena Sound Tepek Dengan PAS?Apa punya gelojoh Mahathir ini sampaikan dia sudah terlalu terdesak untuk dapatkan undi PAS. Tetapi bunyinya terlalu sombong dan angkuh sebab sudah jadi sifat lagaknya tak ubah macam Firaun.

Sibuk sangat nak merendah-rendahkan PAS yang sememangnya menolak untuk bekerjasama dengan Mahathir, Sebenarnya Mahathir rasa tercabar apabila Anwar Ibrahim yang dipecatnya dahulu berjaya pujuk PAS duduk semeja dengan DAP.

Tetapi Mahathir merasakan dirinya gagal dan tercabar apabila PAS berkeras untuk tidak mahu bekerjasama dengan PH. Apapun kita akan lihat PPBM akan tumbang kerana tiada ikon sesuai untuk mereka ketengahkan.

Parlimen bukan satu eksperimen sepertimana Mahathir suka buat. Apapun bising-bising pasal siapa PM pilihan PAS, kena dengan MB Kelantan senyap terus Mahathir. Ada logik juga kata Nik Mohd Amar, belum mengandung dah tanya nama anak.

K7L : Dia kisahkan boboi je.. kih kih kih..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk