02/01/2018

Azmin Sudah Mula Serang PPBM? - Mahathir Dimusuhi Kerana Kuasa!


 

Nampaknya permusuhan diantara PKR dan PPBM semakin hangat. Jika sebelum ini kita lihat Azmin merupakan Pro Mahathir yang berada didalam PKR. Tetapi kini seperti mendapat 'wahyu' daripada orang yang dia hormati supaya menyerang Mahathir.

Kredibiliti Mahathir untuk diletakkan sekali lagi di kerusi Perdana Menteri mimpi Pakatan nampaknya semakin hari semakin tercalar. Azmin kini ambil peluang untuk menyatakan rasa tidak senangnya dengan Mahathir.

Selain itu PKR hari ini sedang berusaha untuk meletakkan mereka sebagai 'frontliner' Pakatan selepas Mahathir yang 'self proclaimed' Top Dog lebih popular dan ke depan bairpun ahli PPBM hanya 1/3 daripada ahli PKR sendiri.

Apapun peperangan dalam sedang bermula dan semua daripada 4 parti sudah berangan untuk menjadi PM walaupun mereka tak tahu rakyat sudah jelik dengan politik kebencian yang mereka hasutkan.

K7L : PAS, PKR semua sudah mula bermusuh dengan PPBM. Lepas ini siapa?..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk