27/04/2013

Rosakkan Minda Peneroka #Felda - ANAK Dipatungkan Untuk Pakatan!Ini bukan rahsia yang cuba disorokkan, memang patutpun Pakatan Rakyat menghantar agen mereka ANAK untuk menghuru-harakan Felda dengan menyerang membabi buta isu-isu Felda. Mereka kononnya simpati dengan nasib peneroka dengan membawa berbagai-bagai fahaman fitnah untuk menarik seberapa banyak undi peneroka kepada Pakatan.

Pakatan tahu itu tugas yang sangat sukar, hendak masuk parti PAS sudah tentu ditolak bulat-bulat kerana PAS mempunyai sejarah hitam bersama Felda. Hendak digunakan DAP memang tak boleh kerana DAP parti rasis kauvanis. Hendak dihantar PKR memang tak boleh sebab rakyat Felda benci kepada Anwar.


Maka mereka menghantar agen halus bergelar ANAK dengan melantik pencacai Mazlan Aliman melakukan kerja-kerja bangang dia. Tugas pakatan diserahkan bulat-bulat kepada Mazlan untuk mengaut seberapa banyak kerusi Parlimen dan DUN yang boleh.

Jumlah kerusi Felda di seluruh Malaysia amat besar iaitu 54 Kerusi Parlimen dan 92 DUN. Bayangkan betapa banyaknya kerusi di Felda. Maka Keris rasa tidak hairanlah pakatan bersungguh-sungguh untuk mendapatkan kerusi ini bagi mencapai hasrat mereka untuk ke Putrajaya yang dikatakan projek membazir suatu masa dahulu.

Maka kini apakah Pakatan mampu mengubah sokongan peneroka Felda? Dalam angan-angan mereka sahajalah! Kerana peneroka Felda tidak sebodoh itu untuk menerima hasutan daripada agen halus puak Pakatan. 

Soalnya mengapa sekarang baru muncul ANAK? Mengapa tidak dulu lagi mereka tubuhkan? Kerana ANAK hanyalah boneka yang dipatungkan oleh Pakatan. Semuanya untuk menghancurkan Felda yang banyak membantu peneroka sejak 50 tahun yang lalu.

K7L : Jangan jadi manusia tak sedar diri macam Mazlan..takut jadi gila..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk