19/04/2013

10,000 Ribu Hadir Ceramah Tawan Putrajaya? @hajihusammusa Nak Tipu Beragak Sikit!Ok! Keris dengar cerita puak PAS kata mereka yang hadir ke ceramah Tawan Putrajaya 2013 adalah seramai 10,000 ribu orang. Adoi... Nak tipu pun agak-agaklah. Keris ada kot masa ceramah tu diadakan.

Ada 4 ribu je orang PAS itupun termasuk Unit Amal, para pengiring pemimpin mereka dan para peniaga. Lagi best bila Keris membuat tinjauan, rata-rata daripada mereka hadir bukan daripada Putrajaya tetapi daripada Sepang, Dengkil, Salak Tinggi, Kajang, Bangi, Hulu Langat, Bukit Changgang dan Kuala Lumpur.

Eh banyaknya tempat? Tapi kenapa kata mereka semua orang Putrajaya? Jeng jeng jeng.. Jangan bohong, Tak elok. Ini bukti kenapa sampai 4 ribu orang boleh datang dari pelbagai tempat :


Kantoi! Paksa orang hadir lepas tu umum 10 ribu yang hadir. Keh Keh Keh. Apa ni Husam? Belum apa-apa dah mula tipu rakyat? Baca penjelasan Double-Y.

K7L : Jangan tipu..dosa..

7 ulasan:

 1. takkan sekeping jek gambar.. y no pic?

  ReplyDelete
 2. rata-rata daripada mereka hadir bukan daripada Putrajaya tetapi daripada Sepang, Dengkil, Salak Tinggi, Kajang, Bangi, Hulu Langat, Bukit Changgang dan Kuala Lumpur.nampak gaya banyak tempat kita bungkus ni. baik kita ubah parti cepat.orang dah banyak berani dan pandai.

  ReplyDelete
 3. SAME JGK DGN BN KAT PUTRAJAYA NIE, KERAH SEMUA PENJAWAT AWAM BILA BUAT APA2 PROGRAM..SMPAI PENJAWAT AWAM DARI KL PUN KENE KERAH MAI CINI..SO 2X5 JER..JGN DUK MENGATA LAU XTAU BERITA ITU SAHIH OR TAK..

  ReplyDelete
 4. http://keris7lok.blogspot.com/2013/04/video-bukti-husam-tak-akan-mampu.html

  ReplyDelete
 5. kalau yg datang tu orang luar pun tak guna dia tak vote kat putrajaya...inilah namanya tektik provokasi dan propaganda... sebenarnya yg mengundi tu duk di rumah aje kebanyakan dah pandai menilai hanya BN yg lebih dipercayai leh menerajui negara!

  ReplyDelete
 6. di wajibkan...kalau x dtg dosa...gilerr..

  ReplyDelete
 7. Kenapa banyak sangat muka budu kat situ? Oooo lebih 40% penduduk situ ore Klate rupanya. Cari makan negeri orang..

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk