28/04/2013

Presint 9 Dibanjiri Pengundi Dan Penduduk Putrajaya Kerana Tun Mahathir! - Biar Gambar Berbicara!Inilah dia yang terjadi di Putrajaya. Pengasas kepada pembinaan Putrajaya disambut hebat oleh pengundi Putrajaya serta penduduk Putrajaya. Erti kata lain tak perlu import orang daripada luar pun boleh capai angka dekat 10 ribu orang.

Semua ini orang Putrajaya beb! Keris tak mahu cerita panjang namun biarlah gambar ini berbicara. Tun Mahathir ada cakap yang PAS dulu mahu lelong tapi sekarang nak tawan pula. Mungkin silapnya, kata beliau patutnya dulu dia tak perlu buat Putrajaya cantik-cantik. Haha!

Apapun Husam sekarang makin goyang sampai kena import orang luar. Apa cer?

Jelas wajah senyuman ini terpancar daripada wajah pemimpin hebat Malaysia ini!

tengok jugak kat GAP

K7L : Terima kasih sabahat Lensa Kini sebab kongsi gambar..

2 ulasan:

  1. bila mamak berbicara....

    ReplyDelete
  2. Memang le nampak ramai, sebab kat belakang khemah tu gelanggang futsal. semua hadirin terpaksa memenuhkan ruangan dalam khemah. cuba tengok kat luar khemah tu, mana ada orang.. anyway, good job.

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk