02/04/2013

Johor Akan Jadi Medan Lim Kit Siang Kuburkan Karier Politiknya? #GE13 @barisanasionalSemalam bukan main lagi orang DAP cakap Johor akan mereka tawan. Tetapi realitinya sangat jauh berbeza daripada orang DAP. Di Johor masih ramai yang menyokong teguh Barisan Nasional baik Melayu, Cina, India mahupun bangsa-bangsa lain.


Dalam ceramah Tun Dr. Mahathir di Pulai, Johor, bekas Perdana Menteri Tun Mahathir Mohamad menggesa rakyat Johor menolak Pakatan Rakyat dan menamatkan kerjaya politik Lim Kit Siang. 

Kalau lihat pada mereka yang hadir ke ceramah semalam iaiatu sebanyak lebih kurang 20 ribu rakyat, Johor bakal jadi kubur politik Lim Kit Siang. Dari satu parlimen kepada satu parlimen menunjukkan bahawa tidak ramai yang menyokong dirinya.

Dengar cerita percaturan untuk meletakkan Kit Siang di Johor dengan alasan mahu menawan Johor merupakan taktik licik beberapa pemimpin DAP yang mahukan Dinasti Lim berkubur.

Ada dengar-dengar semua ini kerja Ronnie tapi tak tahulah Keris. Sebab kini DAP juga sedang mempunyai masalah dalaman yang teruk. Mereka dah mula tunjuk taring sebab nak kerusi mudah menejlang PRU13 ini.

K7L : Tak sabar nak tengok Kit Siang kalah...

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk