14/03/2016

Rafizi Merayu Untuk Undi Tak Percaya - Dia Jaga PKR Dahulu Sebelum Malaysia Boleh?


 

Tindakan Naib Presiden PKR Rafizi Ramli tempohari yang merayu Anggota Parlimen Barisan Nasional (BN) untuk bersama-sama mereka mengemukakan undi tidak percaya terhadap Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dilihat cubaan terdesak untuk menjatuhkan kerajaan.

Itu merupakan satu perkara yang sangat tidak bijak datang daripada seorang ahli PKR yang mana menjadi Setiausaha Agung PKR. Ironinya parti PKR sendiri sedang bermasalah jika tidak masakan bekas ahlinya yang kini menjadi ahli DAP bercakap begini :


Senang cerita jaga parti sendiri dahulu. Ini cerita macam-macam tapi parti sendiri huru-hara. Sibuk siasat itu dan ini tapi masalah pemilihan PKR dia tidak siasat pula. Oh! Kata siasatan tak perlu orang tahu?

Yang pasal UMNO/BN kau ambil tahu tak apa pula? Apapun politik yang cuba diajar oleh PKR sebenarnya adalah politik fitnah. Jangan ajar pada anak anda dan jauhi mereka daripada bergaul dengan orang PKR.

K7L : Awasi anak anda..

1 ulasan:

 1. KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
  Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
  KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

  *angka ritual gaib singapura

  *angka ritual gaib hongkong

  *angka ritual gaib malyaisia

  *angka ritual gaib sidney

  *angka ritual gaib kuda lari.

  ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk