17/04/2015

Sayap UMNO Kedah Beri Amaran Jangan Ganggu Kedah!Ketiga-tiga Ketua Sayap pimpinan UMNO Kedah menyokong penuh pentadbiran YAB Dato’ Seri Hj Mukhriz Tun Mahathir dan menolak sebarang ancaman terhadap pentadbiran beliau.

Malah mereka memberi amaran pada individu yang cuba ‘menganggu gugat’ perpaduan UMNO Kedah, supaya tidak bertindak sedemikian. Atau mereka terpaksa berhadapan dengan Ketua-ketua sayap ini.

Mereka juga memohon agar YAB Dato’ Seri MB agar tidak mengeluarkan sebarang kenyataan (mengenai sokongan) walaupun pada tarikh 24hb April ini.

Sidang Media tadi dibuat oleh Ketua Pemuda UMNO Kedah Dato Shaiful Hazizy, Ketua Wanita, Datuk Maznah Hamid dan Datin Noorhashimah selaku Ketua Puteri UMNO Kedah.

Tapi yang duduk luar Kedah ni yang beria nampaknya. Ramai sangat Panel Tak Boleh Fikir yang sibuk nak tanya pasal MB. Patut buat kerja lawan pembangkang. Sekarang ini siapa yang tidak fokus?

K7L : Jangan sampai JASA jadi KENANGAN...

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk