02/04/2015

Kumpulan DAP Biadap Perak Kena Sound Dengan YB Shahrul!


 

Kurang ajar puak Pakatan kat Perak ni. Makin dibiar makin menjadi-jadi. Terbaru isu mereka tidak rasa bersalah dengan memakai pakaian hitam di hadapan Sultan Perak. Nak tunjuk keras kepala mereka.

Atas kebiadapan mereka, tertanya Keris, mana perginya hero-hero Melayu. Tiba-tiba pagi ini Keris dapat lihat sendiri bagaimana YB Shahrul yang dikenali sebagai seorang lay lower person mengamuk.

Beb! Kalau kenal YB Sharul, dia ni jenis sempoi dan bukan pemarah. Tetapi apabila ada pihak cuba mencemari Ketuanan Melayu, dia bangkit bangun dan bersedia untuk berhadapan. 

YB Tronoh pula dah rasa diri dia besar walaupun baru je menang kat situ. Lupa diri dan asal kejadian secara tiba-tiba. Takut lepas kena sound, terus keuar dewan. Bila YB Shahrul keluar dewan rasa nak tahu juga apa jadi dekat luar huhu!


Bercakap pasal penghinaan sebegini, Keris berharap PEMUDA UMNO Perak terutamanya ke depan. Jadikan PEMUDA UMNO Penang dan Wilayah sebagai contoh. Ayuh bersatu!

K7L : Bersatu kita BERSATU...

1 ulasan:

  1. bukan setakat pemuda malah semua ahli umno telah dilembekkan oleh presiden nya sendiri..

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk