15/01/2015

Rafizi Flip Flop Isu Minyak - Rakyat Malaysia Tak Bodoh Untuk Kena TipuTidak sangka ada Ahli Parlimen sebodoh ini. Penipu dan cakap flip flop. Inilah dia manusia yang politikkan semua benda. Baru-baru ini dia kata harga minyak turun punca pengusaha minyak rugi.

 

Habis sebelum ini dia suruh turunkan harga minyak kenapa? Sebenarnya mamat poyo yang sibuk jaja dia pernah kerja Petronas ni tak sangka harga minyak diturunkan. Apatah lagi tindakan Kerajaan Malaysia yang biarkan harga minyak mengikut kadar minyak dunia tanpa subsidi.

Inilah dia Ahli Parlimen yang tak suka rakyat Malaysia hidup senang. Sebab kalau senang nanti tak ada alasan untuk dia tipu dan hasut rakyat lagi. Ini orang tak patut ada pun dalam parlimen. Cuba dia bertanding dekat Terengganu. Menang pun ehsan DAP. Mengarut.

K7L : Jangan Percaya Rafizi

1 ulasan:

  1. La Bapok ni lagi,dah tak ada kredibiliti dah,buka mulut tahi keluar.

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk