15/10/2014

Teresa Kok & Eli Wong Hina @NikAbduh Ke? PAS Nak Diam Diri?Mereka cukup gembira dapat buat pesta arak di Selangor. Dalam masa yang sama mereka perlekeh dan pandang hina ke atas usaha beberapa pemimpin PAS yang tidak mahu pesta itu berlangsung.


Tetapi siapa PAS pada DAP? Siapa PAS dalam Pakatan yang mereka kata kuat itu? PAS sampai bila nak tunduk dan jadi balaci dilembukan oleh pihak DAP. Kalau DAP sebut pasal PAS, PAS kena dengar. Tapi bila PAS cakap ada mereka ambil kira?

Ini apa yang Teresa Kok cakap. 


Kalau Keris jadi Nik Abduh atau Nasruddin Tantawi, kompom Keris mengamuk sakan dah. Sebab dia hina PAS dan hina perjuangan PAS. PAS diperkotak-katik tapi masih lagi nak sokong DAP?

Tahukah mereka kerusi DAP meningkat sebab sokongan pengundi PAS tetapi PAS merosot kerana DAP sikit pun tak bantu PAS dari segi undi. Tak percaya? Pergi risik orang DAP.

K7L : Jangan percaya DAP ni..pembangsat..

0 ulasan:

Post a Comment

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk