02/10/2014

Boleh Tak Pegang Passport Mereka Yang Sedang Disiasat? @PDRMsiaKenapa mereka yang ada kes mahkamah boleh terlepas ke luar negara? Itu soalan yang keluar daripada ramai orang termasuk Keris sendiri. Hairan juga mengapa mereka boleh keluar negara?

Keris yakin lepas ini akan ramai lagi puak sama macam Alvin Babi ni buat hal selepas itu terus keluar negara. Kemudian cabar tak habis-habis. Walaupun kini satu dunia tahu Alivin memalukan bangsanya sendiri apabila berlagak bacul.

Cabaran untuk maki secara berhadapan tidak pula dia terima. Takut ke bang? Berbalik pada isu yang ingin dibawa. Dicadangkan untuk mewujudkan satu akta ataupun syarat siasatan bagi memastikan mana-mana individu yang masih disiasat untuk tidak dibenarkan keluar daripada Malaysia dengan 'memegang' passport mereka.

Diharap cadangan daripada ramai orang ini dapat dipertimbangkan.

K7L : Kalau aku jumpa Alvin ni..lu memang kena bro..

2 ulasan:

  1. lu langsi lu mati alvin... ptuihhh

    ReplyDelete
  2. AG & IG must do something with these type of people...

    ReplyDelete

Nak Pesan Awal-Awal

Keris 7 Lok kata :
korang sume nak komen apapon..aku tak kisah..tapi kalau komen tu boleh didakwa di mahkamah..aku akan bekerjasama dengan pihak berkuasa dan tidak akan bertanggung jawab ke atas komen yang korang buat..anda tulis..anda dapat...

Arkib Keris 7 Lok

busuk